Vins i Cava Grans Moments

Grans Moments és l’expressió d’un territori, el respecte per les arrels, l’ànima d’una tradició o la passió per allò que s’estima. Igual que si parléssim de vins o caves, hi ha festes i moments de la catalanitat que no només són una manera particular de viure la vida o de concebre la rauxa sinó, sobretot, una arrelada forma de ser.” Christophe Marquet, director Comercial

Covides Grans Moments_CarnestoltesCovides Grans Moments_Balls de diablesCovides Grans Moments_El Tió

Hi ha moments en les nostres vides en els quals vivim més per gaudir que no pas per existir. Són grans moments que estimem per ser nostres i Covides vol convertir fins a onze d’aquests moments, lúdics i festius, en què l’alegria i la rauxa es barregen amb la bona companyia i les tradicions ancestrals de la nostra terra, en protagonistes dels seus vins.

Aquí et mostrem tres de les onze creacions que conformen la gamma Grans Moments: “Carnestoltes” -negre Cabernet Sauvignon ideal per acompanyar carns guisades, formatges curats i qualsevol plat amb personalitat-, “Balls de diables” –blanc chardonnay barrica veremat a final d’agost i perfecte per gaudir amb tot tipus d’aperitius, peixos, arrossos fumats i carns blanques- i “El Tió” -cava Brut elaborat amb Macabeu, Xarel·lo i Parellada amb mètode tradicional i preparat per acompanyar arrossos, peixos, marisc i carns a la brasa.

Punts de Venta

Aquesta gamma de productes es pot trobar en botigues especialitzades com Cal Feru de Sant Sadurní d’Anoia (Diputació, 51), D’Origen a Vilafranca del Penedès (Rambla la Girada 62-68) i Divinum a Barcelona (C. del Remei, 10).