Vi negre Els “Pájaros”

tastaCOOP
Celler Capçanes
Capçanes | Priorat
fbtwitter

Amb aquest vi, procedent de les vinyes més velles de Samsó, hem volgut reflectir l’esperit de la nostra cooperativa. Una acurada i tradicional elaboració es vesteix d’una imatge divertida i inusual. Un castell d’ocells que fan pinya per assolir els reptes, això simbolitza l’equip humà del Celler de Capçanes” Joan M. Sabaté, gerent

TastaCoop_Els Pajaros_Celler CapcanesFundat el 1933 a la comarca del Priorat, hi trobem el Celler Capçanes. Sens dubte reflecteix la línia avantguardista del Montsant amb vins molt estructurats, complexos i alhora elegants, procedents d’un raïm extraordinari, de vinyes molt velles i un terrer mineral de la part alta de la muntanya. La seva gent treballa dia a dia per transmetre als seus vins la passió, l’esperit i la qualitat d’un projecte forjat amb il·lusió i constància. Les seves gairebé 800.000 ampolles anuals, presents arreu del món, en són una mostra.

I en aquest entorn és on neix “Els Pájaros”. De color picota fosc, intens i brillant, en boca té caràcter vegetal amb aromes de regalèssia negra, especiat i notes torrades. És un vi amb molta estructura, que reclama àpats amb gran consistència.

Marida a la perfecció amb carns vermelles a la brasa o amb un bon formatge curat.

 

Punts de Venta

“Els Pájaros” es pot trobar a botigues especialitzades com Vila Viniteca, Celler de Can Dani i Celler de Gelida a Barcelona, a Bo de Shalom de Lleida, Cafè Presset de Sort, El Rebost de la Pobla de Segur, Selecte Wine Store de Guissona, Magatzem del Vermut de Valls, Expo-Licor de Coma-ruga o Bonbocam de Reus.