Vermut “Obreboques”

tastaCOOP
Cooperativa Agrícola de Garriguella
Garriguella | Alt Empordà
fb twitter instagram

TastaCoop_Vermut ObreboquesFa tres anys, el responsable comercial va suggerir la possibilitat d’elaborar un vermut… però dubtàvem perquè, de vermuts amb base vi, n’hi ha molts… Quin al·licient podria tenir per a nosaltres fer-ho? Els nostres blancs són expressius i amb caràcter empordanès, malaguanyat camuflar-ho amb altres aromes!
Finalment, però, vam decidir apostar per elaborar un producte nou amb base de vi i una graduació superior a 15… Pensàvem en un vi de licor, amb color i  envelliment en barrica i… caram! Em vaig adonar que teníem una garnatxa roja envellida de 2009!
Dit i fet. Així va néixer el nostre Obreboques, un vermut engarnatxat, amb base de vi de licor de garnatxa roja envellida, grau i sucres propis de la fruita, el nostre estimat raïm i les herbes… secret del xef. Natalia Duran, enòloga

Fet per amants dels contrastos, el Vermut Obreboques té un intens aroma d’herbes aromàtiques, pell de taronja, fruits secs, espècies i tocs de torrats.

La frescor la donen les aromes de cítrics. En boca és molt saborós i persistent, amb un bon equilibri entre la dolçor i el clàssic toc amarg de grans vermuts.

Un vermut empordanès, tocat per la tramuntana.

Punts de Venta

Es pot trobar a l’Agrobotiga de la Cooperativa de Garriguella (Ctra. de Roses, s/n) i també online www.grauonline.cat.