UnDiaUnVi per a 2019

Agenda Un dia un viUs presentem un bon regal per a l’any que acabem d’encetar: l’Agenda de vins catalans. Es tracta d’un dietari ideal per als amants del vi, que recomana un vi per a cada dia de l’any i inclou notes de tast fresques i divertides.

Aquest obsequi té, doncs, una doble funció: a banda de servir com agenda convencional, esdevé una eina per apropar-nos a la gran varietat de vins del país, entre els quals en trobem alguns de cellers cooperatius com els de Capçanes, Masroig i Garriguella.

La vida és alguna cosa més que observar com els altres se la beuen. Comença tu, bevent-la amb un bon vi!”

A la fitxa de cada vi hi apareix informació relativa al celler, l’enòleg que l’ha creat, el “nivell de plaer” que aporta, el maridatge perfecte, el millor moment per prendre’l: a la terrassa, per als vins frescos; davant la llar de foc, el vi amb molt de cos; amb els sogres, els vins més clàssics… i també, el cost de cada ampolla.

El projecte l’impulsa Patricia de Golferichs, que ha voltat per Catalunya amb l’objectiu de descobrir els 365 vins que ens presenta.

Els vins assignats a cada dia no són fruit de l’atzar. Ben al contrari, totes les dates han estat escollides segons les històries personals de cada celler: aniversaris dels propietaris, naixement dels seus fills, dia de l’obertura del celler, data de creació del vi, etc.

És un producte amb una elaboració cuidada, que es complementa amb un calendari de sobretaula, un pòster amb il·lustracions dels vins i una bossa de mà.

Es pot comprar a la web www.undiaunvi.cat