Tots Sumem!

Agricola Cobera Ebre_Sense LimitsLa iniciativa solidària de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre amb l’Associació Jeroni de Moragas ha arribat a la tercera edició amb l’assistència de més d’un miler de persones.

En el decurs de l’acte, es va fer lliurament de l’import recaptat l’any anterior, un total de 14.430 euros que es destinaran íntegrament al Centre de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.

Enguany, la cooperativa ha tornat a fer una edició inicial de 3.000 ampolles del vi solidari “Sense Límits”, elaborat amb garnatxa blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, va fer la presentació d’aquest vi que porta una etiqueta dissenyada pel dibuixant Jordi Alfonso.

Com a novetat d’aquesta edició, es va comptar amb la participació directa de joves de l’Associació Jeroni de Moragas que van presentar l’acte i van dirigir activitats com la “caixa dels petons”. A més, van interpretar juntament amb els diferents grups musicals la cançó “Tots sumem!”.

Altres activitats van ser l’actuació de bandes de música, jocs tradicionals infantils, una passejada amb els motards i degustació de tapes maridades amb el Vi Solidari. La cloenda la van protagonitzar un espectacle de foc i el concert solidari dels grups Setrill, Pantxuts Beerband, La Soul Machine i Xeic! amb la participació de batucades.

La iniciativa de la cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre compta amb una setantena d’entitats i empreses col·laboradores.