TASTACOOP – Oli d’oliva verge extra Mestral

El microclima de la zona, el sòl, les bones pràctiques agronòmiques i les modernes instal·lacions ens donen l’oportunitat de gaudir d’un oli d’oliva verge extra de qualitat extraordinària. Amb un perfil intens de fruita d’oliva, que recorda a fruites madures. Percepció de notes de poma, ametlla, canyella i vainilla, amb un punt de verd de baixa intensitat, tot molt equilibrat. En boca és molt dolç i ametllat, lleugerament amarg, una mica picant i molt equilibrat. Fernando Sarasa, Cooperativa Agrícola de Cambrils

oli-Mestral_Agricola_CambrilsCambrils és una vila localitzada a la Costa Daurada amb un clima típicament mediterrani i el vent Mestral com a fet diferencial, que crear un microclima i permet l’activitat agrícola durant tot l’any.

Des de la fundació de la cooperativa l’any 1902, l’olivicultura ha estat un dels pilars de la institució i l’oli d’oliva verge extra que elabora és fruit de l’esforç i la dedicació de 410 productors que conreen més de 150.000 oliveres de la varietat arbequina, de forma tradicional i garantint la màxima qualitat des de la recol·lecció fins a la molturació.

Fruit d’aquesta trajectòria, l’oli d’oliva verge extra “Mestral” ha aconseguit els més prestigiosos premis i reconeixements, com per tercera vegada el Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya 2012-2013 en la categoria de fruitats madurs que li acaba de concedir el Ministeri d’Agricultura.

Punts de venda 

Venda online
Venda telefònica  977 369 511 ext. 102

Agrobotigues de la cooperativa
Agrobotiga C/Sindicat, 2 CAMBRILS
Agrobotiga Ctra. Cambrils – Montbrió, km 2 CAMBRILS
Mercat Central de Reus, parada 163-164 REUS             

Altres
Supermercats Caprabo
Mercat de la Boqueria, parada 464  Vidal-Pons BARCELONA
Mercat de Santa Caterina, parada 153-155 Olisoliva BARCELONA
L’obrador M. Griful SANT CUGAT DEL VALLÈS
Oli Sal. Travessera de Gràcia, 170 BARCELONA

Més informació

Distintiu de qualitat DOP Siurana
Web
Facebook