TASTACOOP – Impuls

Un negre jove de maceració carbònica que, dins la gamma Adernats i sota el nom d’Impuls, ve a completar la gamma de vins negres del celler de la Denominació d’Origen Tarragona.
Jordi Casabona i Laurent Corrió, enòlegs de la Vinícola de Nulles

TASTACOOP_Impuls“Impuls” és un vi jove, fresc, afruitat, fàcil de beure. Un vi que s’elabora amb la tècnica de la maceració carbònica, en la qual la fermentació del most té lloc dins del gra de raïm i li confereix una gamma d’aromes i sabors que recorden el territori, el mediterrani, les marinades estiuenques de la verema…

Maduixes, cireres, balsàmics amagats, una mica de cassís… aquests són alguns dels gustos que evoca “Impuls”, un vi que neix amb la voluntat de ser adequat per beure en qualsevol ocasió: com aperitiu, amb amanides, amb pasta fresca, amb carns a la brasa o en una calçotada.

Amb “Impuls”, la marca “Adernats” de la Vinícola de Nulles completa la seva gamma de vins negres composta, a més, pels negres “Àngelus” i “Criança”.  La imatge d’aquest nou producte també constitueix el punt de partida per a la renovació de la imatge dels vins i caves d’aquesta cooperativa.


Punts de venda

Agrobotigues
Raval Sant Joan, 7 – Nulles
Plaça Jaume el Just, s/n – Santes Creus

Més informació

Distintiu de qualitat DO Tarragona
Web
Facebook
Twitter