TASTACOOP – Casteller Blanc de Blancs

Vi Blanc Casteller de CovidesFundada l’any 1964, la cooperativa Covides suma 650 socis, 2.300 hectàrees de vinyes pròpies i 3 bodegues equipades amb les últimes tecnologies per a l’elaboració de vins i caves.

Comercialitza un ampli ventall de productes amb els reconeixements de la DO Penedès i la DO Cava, entre els quals avui destaquem la nova gamma “Casteller”, dedicada a aquesta tradició tan catalana.

“Casteller” consta de 2 vins blancs, 2 vins negres, 1 vi rosat i 4 caves. Cadascun d’aquests productes porta la imatge d’una de les 9 millors colles castelleres, segons el rànquing oficial de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya 2013 i està previst destinar una part de les vendes a donar suport al conjunt de colles sòcies de la Coordinadora.

El vi “Casteller Blanc de Blancs” representa la pinya d’un quatre de nou amb folre i agulla de la Colla de Vilafranca. Creat amb Xarel·lo, Macabeu i Parellada, és d’aroma intens i distingit, i té característiques molt afruitades i florals. En boca es saborós, rodó i fresc. Es recomana consumir-lo entre 8 i 10 graus.

 

Volem potenciar la cultura Catalana amb els nostres Vins i Caves Casteller, per això la seva essència ha inspirat aquesta col·lecció. Perquè, igual que els castellers, el vi és també la suma de molts esforços. Si una peça falla, tot trontolla. El treball en equip és la clau del bon vi i, més que mai, el secret del món casteller. Christophe Marquet, director comercial i màrqueting de Covides Vinyes-Cellers

Punts de venda