TASTACOOP – Capó del Berguedà

Els nostres pollastres són criats a l’aire lliure, sense presses, i alimentats amb blat de moro,  com ho han fet des de sempre les mestresses de les cases de pagès del Berguedà. Per això, tenen una carn especialment gustosa que fa rodar el cap als bons gourmets. Josep Armengol vilar, president de Ramaders de Muntanya del Berguedà

Des de l’any 1998, la cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà comercialitza, per Nadal, aquest producte de gamma alta.

Capons Ramaders de Muntanya

El capó és un pollastre castrat, d’uns sis mesos de vida. La castració es fa quan el pollastre té entre 56 i 60 dies i pesa d’1 a 1’5 kg, i té l’objectiu de millorar les qualitats organolèptiques de la carn. Amb aquest procés s’aconsegueix un canvi en el metabolisme de l’animal que dóna a la carn una tendresa i un gust immillorables.

L’alimentació del capó és a base de grans de blat de moro i de lleguminoses, sense cap mena d’additiu, igual que es fa amb la vedella i el pollastre de pagès que comercialitza la cooperativa. Per això, es tracta d’un producte natural de màxima qualitat nutritiva, sanitària i organolèptica, que manté les seves propietats alimentàries i de maduresa durant més temps.

Punts de venda

Andocarn (Andorra la Vella)
Mercacarn (Barcelona)
Carnisseria Cati (Berga)
Irene Trasserra (Berga)
La Cuina Aliment.NAT (Berga)
Mercè Soldevila (Manresa)
Carns i embotits Coll Fred (Vic)
Fina Torrebadella (El Prat)

Més informació

Raça: label rojo campero
Distintiu de qualitat: etiquetatge Facultatiu “Certificat EOCG”
Pàgina web
Facebook