TASTACOOP – artMuria, mel de luxe

L’experiència de la nostra família, apicultors des de fa més de 200 anys, el saber fer acumulat durant sis generacions dedicades al món apícola, l’amor per les abelles i el seu entorn i un acurat mim pel producte han fet possible escollir minuciosament el millor de cadascuna de les nostres collites per crear aquest magnífic i apreciat producte de luxe, destinat a les tendes més exclusives i als restaurants gurmet d’arreu del món. Rafel Muria, President

ArtMuria

L’Apícola El Perelló s’està fent un lloc en el mercat internacional amb “artMuria”, una mel de luxe destinada a un públic gurmet. Actualment, destina un terç de la seva millor producció a l’elaboració d’aquesta mel que exporta a països d’Europa, els Estats Units i el Golf Pèrsic.

Estan disponibles quatre varietats. La mel de Romaní és adequada per a macedònies i fruites, bacallà, preparacions de xai i infusions d’aroma marcat.La mel de Taronger és perfecta per receptes d’ànec, formatges frescos, gelats suaus, dolços de paella i de forn i infusions de baixa intensitat aromàtica. La d’Alta muntanya és ideal amb amaniments freds, pastes, bolets i formatges d’elaboració artesana i la de Bosc marida amb verdures fregides, tempures, rostits especiats, formatges forts i pa cru o torrat amb oli.

La col·lecció consta de diferents formats en estoigs de luxe: 1 pot de 440 grams, 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.