Tasta vins de cellers cooperatius catalans

Dilluns 31 de març | 11h | Alimentaria (Intervin)

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya organitza un tast de vins a Alimentaria amb l’objectiu de mostrar la gran qualitat, el sabor i la tradició dels productes de les cooperatives catalanes. El tast es farà dilluns 31 de març al matí, és obert i no cal inscripció prèvia.

Aquesta degustació, emmarcada en la campanya impliCA’T! consumeix productes de la nostra terra que promou la Federació, es farà amb els vins negres “Perlat” de Cellers Unió, “Mas Collet” de Celler de Capçanes, “Ònix Clàssic” de la Vinícola del Priorat i “Lo Foc del Castell” de la Cooperativa Falset Marçà.

Els assistents també degustaran embotit de la Cooperativa Agrària Plana de Vic.

Perlat negre - Cellers UnióMas Collet - Celller de CapçanesLo Foc del Castell - Cooperativa Falset MarçàÒnix Clàssic - Vinícola del Priorat

  • PERLAT. És un vi negre de color vermellós intens i aroma de nadius i grosella, amb tocs de vainilla. En boca és càlid, potent i persistent, marcant en el postgust el seu especial i especiat caràcter varietal.
  • MAS COLLET. De color cirera picota intens i complexos aromes de fruits vermells ben integrats, és un vi que marida molt bé amb xai, guisats de conill, mussaca i formatges.
  • LO FOC DEL CASTELL. Aquest vi ens regala totes les sensacions del seu entorn, fruita vermell confitada i intensos aromes d’hermes aromàtiques, conferint-li un caràcter complex, persistent i a la vegada equilibrat.
  • ÒNIX CLÀSSIC. Per produir aquest vi, se seleccionen els millors raïms de Samsó i Garnatxa Negra de les vinyes velles que proporcionen un vi reflex de la diversitat i qualitat de les vinyes del Priorat.

El tast el guiarà Enric Bartra, enòleg de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), un gran professional que convertirà l’experiència en una oportunitat única per descobrir tots els matisos que es desprenen d’aquests vins cooperatius.

DIA  Dilluns, 31 de març
HORA  11h
LLOC  Sala de tast 1 – Intervin Pavelló 3, illa  A185 sota el paraigües de CATALUNYA