TASTACOOP – Sucs l’Or de Ponent

El clima i les característiques de la terra a la comarca del Segrià afavoreixen les qualitats organolèptiques de la nostra fruita. Una fruita que transformem en el suc Or de Ponent, producte natural i saludable que està indicat per a persones de totes les edats, des dels infants fins a la gent gran.  Sebastià Escarp, president de Fruits de Ponent

Suc l'Or de Ponent de la cooperativa Fruits de PonentEls sucs de fruita “l’Or de Ponent” estan elaborats amb préssecs i pomes procedents de les explotacions fructícoles de la cooperativa Fruits de Ponent, que té la seu social a Alcarràs (Lleida). Els socis de la cooperativa conreen els fruiters mitjançant el sistema de producció integrada, que garanteix la seguretat alimentària de la fruita mitjançant la reducció de l’ús de fitosanitaris.

Així mateix, Fruits de Ponent protegeix l’ecodiversitat local implementant pràctiques agrícoles respectuoses amb el medi ambient. Les certificacions oficials avalen els estrictes controls de qualitat i la traçabilitat del producte.

Els sucs L’Or de Ponent s’elaboren de manera natural i conserven el sabor i les propietats de la fruita. Contenen un 51% de suc i puré de préssec i un 49% de suc de poma, i no porten gluten ni sucres afegits. Es presenten en ampolles de vidre d’un litre de capacitat.

Punts de venda

Venda online
Venda telefònica 973 791 747

Agrobotigues

Cooperativa d’Alcarràs
Carretera de Vallmanya, km 1 – Alcarràs

Estació de servei Ramell d’Alcarràs
Autovia A-2, sortida 451

Estació de servei Ramell de Benavent de Segrià
Carretera LP 9221, km 6,8

Més informació

Cooperativa: Fruits de Ponent
Distintiu de qualitat: Producció Integrada
Pàgina web
Facebook
Email