TASTA COOP | Somdiunou negre jove

Somdinou, Celler Cooperatiu de GandesaGarnatxa, Samsó i Ull de llebre procedents de vinyes velles que creixen sota un clima de contrastos, a més de 300 m. per sobre del nivell del mar, i que han estat treballades de forma tradicional pels homes de la Cooperativa de Gandesa. D’aroma fresc a fruites vermelles i negres molt especiat i mineral, amb tons a regalèssia negra i pebre, és ideal per acompanyar carns blanques i vermelles, estofats i arrossos. Un vi especial que es verema durant el mes d’octubre de forma manual, mitjançant un procés de selecció dels botims de raïm que es porten a la cooperativa, on seran desbrossats i premsats per fermentar en tines d’acer inoxidable, a 28º, durant 38 dies. Jordi Nolla, director Comercial Celler Cooperatiu de Gandesa

El Celler Cooperatiu de Gandesa té 453 socis, la majoria dels quals treballen i viuen exclusivament de les seves terres, sent els conreus més importants els de la vinya, els ametllers i les oliveres.

Cèsar Martinell fou l’arquitecte que construí el Celler Cooperatiu de Gandesa, edifici modernista considerat una de les Catedrals del Vi. També esta catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional de la Generalitat de Catalunya i una de les Set Meravelles de Catalunya.

Descobrir l’harmònica elegància de les línies sòbries, senzilles i funcionals d’aquest edifici modernista, amb visites guiades i mentre s’assaboreixen els seus vins, és un plaer recomanat per gaudir dels excel·lents productes d’aquest celler.

Punts de venda

Online

Botigues COOPMERCAT Barcelona
GRÀCIA. Pg. Sant Joan, 186 | Tel. 93 458 89 36
SANTS. C. de la Creu Coberta, 112 | Tel. 93 458 89 36
SANT ANDREU. Gran de Sant Andreu, 126 | Tel. 93 345 58 82

Més informació

Celler Cooperatiu de Gandesa
Distintius de qualitat:
DO Terra Alta