Tast de vins dolços cooperatius al Fòrum Gastronòmic de Girona

impliCA'T_Vins catalans cooperativaEn la campanya impliCA’T en el consum de producte cooperatiu, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha presentat un selecte tast de vins dolços en el Fòrum Gastronòmic de Girona. L’acte estava adreçat als restauradors i consumidors interessats a la qualitat i els senyals d’identitat.

El president de la FCAC, Josep Pere Colat, explica que “l’objectiu d’aquesta acció era apropar els nostres vins i caves als restauradors, i promoure una major sensibilitat per les nostres denominacions d’origen a l’hora d’elegir un vi per al restaurant. No en va, el Fòrum Gastronòmic de Girona esdevé un selecte ‘mercat’ de productes i coneixements agroalimentaris”.

En concret, Celler Cooperatiu d’Espolla va presentar la garnatxa de l’Empordà “Solera”,  mentre que Celler de Capçanes proposava una degustació de “Pansal del Calàs” i la Cooperativa Agrícola de Sant Josep presentava la seva mistela blanca “Llàgrimes de Tardor”.

El tast de vins dolços cooperatius estava dirigit per Enric Bartra, enòleg de l’INCAVI.