Tast cooperatiu a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Tast vi cooperativa a la Mostra de Vins i CavesAmb l’objectiu de promocionar els productes cooperatius, la Federació va participar en la 34a Mostra de Vins i Caves de Catalunya organitzant un tast obert als visitants de la fira.

El vins que van protagonitzar aquest tast van ser “Clot de l’Encís” blanc de la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot (DO Terra Alta), “Les Sorts Jove” negre de Celler el Masroig (DO Montsant), “Sinols Reserva 2010” negre d’Empordàlia (DO Empordà) i el cava “Tres Naus Rosat Trepat Brut” de Cellers Domenys (DO Cava).

A més d’aquests cellers, també van participar a la fira amb estand propi els cellers cooperatius de Capçanes, Batea i Unió, la Vinícola de Sarral, Covides i Castell d’Or. Totes les cooperatives van fer una àmplia exposició dels vins i caves de qualitat que elaboren i oferien la possibilitat de tastar-los, per tal d’afavorir-ne la coneixença per part dels consumidors.

La Federació va dur a terme aquesta acció amb el suport del Ministeri d’Agricultura i Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya.