Sol de Nit

tastaCOOP
Cevipe
Alt Penedès | Barcelona
twitterfb

“Sol de Nit ha estat un gran encert, sobretot pensant en els que no consumim habitualment vi. La magnífica combinació del vi blanc jove amb l’aroma i sabor dels dolços i saborosos préssecs del Penedès i amb poc grau donen com a resultat una beguda ideal per prendre relaxadament a la terrassa de casa amb bona companyia.” Montse Sanahuja, filla de soci viticultor

TastaCoop_Sol de Nit

Cevipe llença al mercat “Sol de Nit”, una beguda aromatitzada jove, fresca, afruitada, elaborada a base de vi blanc o rosat i amb una combinació perfecta d’aromes naturals de fruita. És un producte diferent i innovador, amb una graduació alcohòlica de només 7,5%. Ideal com aperitiu, a les postres i en l’elaboració de combinats, per gaudir-lo ben fresc a qualsevol moment. Inclou dues varietats: Rosat Aranja -a base de vi rosat amb aroma natural d’aranja- i Blanc Préssec -amb vi blanc i préssec.

“Sol de Nit” és fruit d’un conveni intercooperatiu amb la cooperativa francesa més gran de França, Vinadeis. L’acord es va prendre en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador, amb l’objectiu d’innovar en la recerca de nous productes.

Punts de Venta

Els trobaràs a les agrobotigues Agro-Tast del Vendrell (Ctra. de Valls, 15) i a l’Agro-Tast de l’Arboç (Ctra. de l’Arboç a Banyeres, km 3.8).