Showroom de la DOP Oli Terra Alta

Foto: Toni Vilches
Foto: Toni Vilches

Amb l’objectiu de donar a conèixer la varietat d’oliva empeltre, la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Oli Terra Alta ha organitzat, al Palau de Pedralbes de Barcelona, la III Jornada Professional i Showroom.

Durant la celebració, un centenar de professionals van tastar dotze aperitius elaborats amb productes de qualitat amanits amb oli d’oliva verge extra de la denominació.

Els assistents eren comunicadors gastronòmics –food bloggers, editors i periodistes especialitzats-, professionals de la restauració, sommeliers, representants de cadenes de distribució i centres de recerca i investigació que van valorar molt positivament l’acte dirigit per la periodista i gastrònoma Carme Gasull.

Els verges extra de la DOP Oli de Terra Alta són produïts a partir de la varietat empeltre i amb una petita participació d’arbequina, morruda i farga. El resultat són olis d’oliva verge extra límpids, transparents, d’intensitat entre lleugera i mitjana, i amb connotacions aromàtiques que recorden l’ametlla i la nou verda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *