Sense Límits!

Vi Solidari_Corbera Ebre_Joan Farnós de Xeic

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre ha impulsat la segona edició del Vi Solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, un centre per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. Per a l’ocasió, es van embotellar 3.000 ampolles de garnatxa blanca de la DO Terra Alta.

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre organitza una gran festa amb un miler de persones i aconsegueix recaptar més d’11.000 euros

La creació de la cançó i el videoclip “Tots Sumem!” per part del grup riberenc Xeic! i l’escriptor Andreu Carranza va ser una de les grans novetats de l’edició d’enguany. En la gravació del videoclip hi van participar usuaris de l’Associació Jeroni de Moragas i es pot veure a la plataforma Youtube, on ja s’han superat les 30.000 visites. A més, la cançó es pot descarregar des de 21 plataformes digitals com iTunes, Spotify o Deezer.

A més de totes les activitats de la tarda, aquest any també es va organitzar un sopar i un concert a la Plaça del Poble Vell on van actuar Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Gra Fort, Mascarats, Setrill, Xeic! i DJ Eloi Giralt.

Vi Solidari_Corbera Ebre_Fotoimatge 2001Més d’un miler de persones van participar en aquesta festa que, juntament amb la venda del vi solidari, va aconseguir recaptar 11.246 euros. A hores d’ara, la captació de fons continua amb la venda d’ampolles de vi i amb l’import de les visualitzacions del videoclip.

Josep Pere Colat, president de la cooperativa de Corbera d’Ebre, explica que “estem molt agraïts pel suport altruista que hem rebut d’una seixantena entitats en el desenvolupament d’aquest projecte solidari, que sorgeix del nostre esperit d’empresa cooperativa i compromesa amb el territori”.

 VIDEOCLIP “TOTS SUMEM” 

 CANÇÓ “TOTS SUMEM” 

Spotify 
iTunes
Deezer