“Sense Límits”, vi solidari de Corbera d’Ebre

Vi Solidari "Sense Límits"_Agrícola Corbera d'EbreNeix, a la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre, un “Vi Solidari” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas. Des de l’any 1979, aquesta associació acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament en totes les etapes de la seva vida i treballa a les comarques de Ribera d’Ebre, Terra Alta, Baix Camp, Priorat i Baix Ebre.

La cooperativa ha fet una edició inicial de 3.000 ampolles de vi solidari, elaborat amb Garnatxa Blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. L’etiqueta del vi és un disseny de la il·lustradora catalana Alba Seguí.

Comercialitzat amb la marca “Sense Límits”, aquest vi es pot adquirir, per un import de 6 euros, a l’agrobotiga de la cooperativa i a botigues de proximitat de les terres de l’Ebre.

Edició inicial de 3.000 ampolles de Garnatxa Blanca DO Terra Alta per col·laborar amb el centre d’educació especial Jeroni de Moragas

Josep Pere Colat, president de la Cooperativa de Corbera d’Ebre, explica que “les cooperatives som empreses solidàries i per aquest motiu, creiem que hem de contribuir al desenvolupament de centres com Jeroni de Moragas, que donen un servei molt important a les nostres comarques. Enguany, hem aconseguit que gairebé mig centenar d’entitats col·laboressin desinteressadament amb la iniciativa i volem que tingui continuïtat en el temps”.

La periodista especialitzada en turisme enològic i sommelier, Ruth Troyano, va ser l’encarregada de presentar el vi solidari, pas previ a la degustació.