SALÓ BIZ BARCELONA: cooperatives agràries i emprenedores

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha organitzat, en col·laboració amb el Departament d’Agricultura, un acte de networking perquè els emprenedors del sector agroalimentari puguin treballar la seva xarxa de contactes. L’acció s’ha dut a terme en el marc de la fira d’emprenedoria BizBarcelona.

Sota el lema “Sinergies al sector agroalimentari”,  l’activitat s’ha dirigit exclusivament a joves del sector agroalimentari que estan realitzant alguna de les accions formatives en emprenedoria organitzades pel Departament i la Federació arreu de Catalunya. La finalitat, crear vincles i generar oportunitats de negoci entre emprenedors del sector i empreses d’assessorament, serveis, finançament i noves tecnologies col·laboradores del BizBarcelona.

Enric Dalmau, responsable de formació de la Federació, subratlla que “la fira de l’emprenedoria de Barcelona ha de ser, també, la dels joves que emprenen en el món rural. El saló BizBarcelona és un gran escenari per plantejar un networking agroalimentari que doni respostes tant als emprenedors que vulguin crear la seva empresa com a aquells que ja l’han creat i la volen fer créixer.”

El Departament i la Federació col·laboren, des del any 2006, organitzant formació per a joves emprenedors catalans. En total, ja s’han organitzat 16 emprenedories i hi han participat uns 360 alumnes, molts dels quals són socis d’una cooperativa agrària.