Reunió amb el president de la Generalitat

El president de la Generalitat, Artur Mas, es reuneix amb les cooperatives agràriesEl Consell Rector de la Federació s’ha reunit amb el president de la Generalitat, Artur Mas, per presentar-li el Pla Marc del Cooperativisme Agrari Català. A la trobada, també hi ha assistit el conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí.

El Pla Marc és un projecte que està impulsant la Federació, juntament amb les cooperatives agràries i amb el suport de l’Administració, per tal de definir les línies d’actuació que garantiran la competitivitat futura del sector.

Altres temes rellevants per a les cooperatives agràries que la Federació ha traslladat al cap del Govern són l’aprovació de la Llei de cooperatives durant aquesta legislatura i facilitar la senyalització d’establiments rurals com els cellers, els molins i les agrobotigues de les cooperatives.

En el decurs de la reunió, també es va analitzar l’actualitat sectorial fent atenció a la situació en què es troben la fruita dolça i els cítrics arran del vet rus.

Finalment, el Consell Rector va incidir especialment en la necessitat que es facin efectius els pagaments pendents del Pla de Concentració i Modernització de Cooperatives.