Protagonistes a Caprabo

Una desena de cooperatives participen a la II Fira de Productes de Proximitat que aquest supermercat organitza a Barcelona en col·laboració amb la Federació

Després que posés en marxa un Programa de Proximitat per Comarques l’any 2014, la cadena de supermercats Caprabo ha impulsat la producció local incrementant el nombre de referències de productes cooperatius en els seus lineals. Aquest compromís s’ha reforçat amb accions de promoció davant del consumidor que han comptat amb la complicitat de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

L’última d’aquestes accions ha estat la II Fira Caprabo de Productes de Proximitat. Cooperatives com Plana de Vic, Falset-Marçà, Cambrils, Agropecuària de Soses, Cadí, Llet Nostra, Unió Corporació Alimentària, Celler Espolla i Vinícola de Sarral han gaudit d’un aparador privilegiat a L’Illa Diagonal de Barcelona, on desenes de consumidors urbans han pogut tastar i comprar els seus productes.

Està previst que aquesta fira tingui caràcter itinerant per Catalunya i també visitarà les comarques de l’Anoia, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Terres de Ponent.

Cistella de proximitat per TV3

Lot Divendres TV3Una altra de les accions impulsades per Caprabo en col·laboració amb la Federació ha estat la participació en el programa “Divendres” de TV3, obsequiant amb una cistella de productes de proximitat als finalistes del concurs “Divendres per Catalunya” que premiava el coneixement del territori.

En aquesta ocasió, les cooperatives que van participar aportant producte a les cistelles són Cellers Domenys, Empordalia, Càmara Arrosssera del Montsià, SAT Apícola El Perelló, Coselva i la Cooperativa Agrària de la Baixa Tordera.