Medicina Lliure fa una promoció per a les cooperatives

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha arribat a un acord amb la Institució de Medicina Lliure per tal d’oferir una promoció exclusiva als socis, treballadors i familiars de primer grau de les cooperatives.

Aquesta institució es va crear fa 10 anys amb la finalitat d’oferir una targeta mèdica que, per una quota anual, permet gaudir dels beneficis de la medicina privada amb unes condicions econòmiques avantatjoses. Fruit de l’acord amb la Federació, la quota anual serà de 30 euros per persona, la meitat del seu cost habitual.

Els beneficis que ofereix aquesta targeta mèdica inclouen una àmplia oferta sanitària, amb accés a un quadre mèdic de 4.500 professionals, sense llista d’espera i sense haver de demanar autoritzacions. L’usuari només paga quan utilitza els serveis mèdics i els honoraris s’abonen directament al professional. El preu de la consulta mèdica és de 28 euros per a totes les especialitats.

Les persones interessades poden demanar la targeta per telèfon (932 314 466) o mitjançant la pàgina web i hauran d’acreditar la seva vinculació amb la cooperativa mitjançant un certificat de la mateixa cooperativa.

Medicina Lliure