Primera bilateral amb la Conselleria d’Agricultura

El nou Consell Rector ha afrontat diversos reptes de rellevància durant les primeres setmanes al capdavant de la Federació. En aquest sentit, ha estat present en el Debat monogràfic d’Agricultura al Parlament, ha assistit al Debat de Totalitat de la Llei de cooperatives de Catalunya i ha valorat la presentació del nou Programa de Desenvolupament Rural a Brussel·les.

En un àmbit més executiu, ha començat a treballar amb les diferents conselleries de la Generalitat i ha mantingut una primera trobada bilateral amb el Departament d’Agricultura a la qual ha assistit el conseller, Josep Maria Pelegrí.

Durant aquesta primera trobada s’ha perfilat un full de ruta per als pròxims mesos destacant que mereixen especial atenció eines com el Pla Marc del Cooperativisme Agrari Català, la determinació de pressupost per als processos d’intercooperació a partir de 2015, els pagaments pendents a cooperatives i els punts d’acord i de discrepància en relació amb el nou PDR.

En les pròximes setmanes estan previstes reunions amb les conselleries d’Economia, d’Empresa i Ocupació i de Territori i Sostenibilitat.


Continua llegint…

Comença un nou projecte