Premis a l’oli i el vi de cooperativa

Premis CDO

Els millors olis d’oliva verge extra guanyadors del premi CDO (Centre de Desenvolupament de l’Oli) són de les cooperatives Agrícola del Camp Santa Bàrbara, Agrícola de Vila-seca i Unió Fruits. Aquest cellers han estat distingits en les categories de Fruitat Verd Amarg, Fruitat Verd Dolç i Fruitat Madur, respectivament.

En l’edició d’enguany, el CDO -que reconeix els millors olis d’oliva verge extra que s’elaboren a les comarques tarragonines- també va lliurar tres accèssits al Celler Masroig, l’Agrícola de la Palma i l’Agrícola de Riudecanyes.

Puntacions Parker

Un total de quatre cellers cooperatius catalans han obtingut puntuacions superiors a 90 en l’última llista del crític de vi nord-americà Robert Parker, considerat un dels més influents del món.

El Celler de Gandesa ha obtingut 94 punts pel “Vi de Licor 1919”, mentre que Celler de Capçanes ha rebut 91 punts per “Cabrida” i 90 per “2 Pajaros”. Parker també ha atorgat 90 punts als vins “Ètnic” de Celler el Masroig i “Ònix Evolució” de la Vinícola del Priorat.