Premis a la mel BIO de Muria

Bio MuriaLes mels de la gamma ecològica “Muria BIO” han obtingut recentment diversos guardons, nacionals i internacionals.

La mel d’Alta Muntanya ha estat distingida amb una medalla d’argent en l’apartat polifloral del premi italià BIOLMIEL 2017. Al certamen s’hi van presentar unes 200 mostres procedents de Grècia, Itàlia, Espanya i Eslovènia. L’objectiu és difondre la qualitat de la mel orgànica, promoure la biodiversitat i la producció inspirada en criteris de responsabilitat social.

Mentrestant, en el III Concurs Nacional de Mels que convoca l’Associació Espanyola d’Apicultors, la mel de Bruc ha guanyat el primer premi en la categoria de “Mels fosques”.

La mel de Romaní i la mel de Bosc amb All Negre han estat reconegudes cadascuna amb dues estrelles al Sabor Superior, que atorga l’International Taste & Quality Institute de Brussel·les, i la gamma Benestar i Plaer -les mels amb sabors afegits- van ser premiades a BioCultura Barcelona 2016.

La col·lecció “Muria BIO” està formada per una dotzena de varietats diferents de mel, pol·len natural i diversos suplements alimentaris.