Olives arbequines sense pinyol “Antara”

Olives i oli d'oliva ecològic de CoselvaEn les últimes dècades, la cooperativa Coselva ha viscut un procés de refundació i millora, una aposta empresarial per la innovació i la incorporació de nous productes. Aquesta estratègia l’ha portat a adquirir prestigi internacional com a empresa especialitzada en l’elaboració industrial de l’avellana i la producció d’oli d’oliva verge extra.

En l’actualitat, la qualitat del seu oli d’oliva verge extra es garanteix des del camp -amb una acurada feina de conreu i la recol·lecció manual del fruit quan l’oliva encara està una mica verda- fins a la mòlta, l’extracció de l’oli en fred poques hores després de la collita i la comercialització final.

Una de les últimes novetats incorporades per Coselva és la comercialització de les olives arbequines sense pinyol amb la marca “Antara”. Aquest producte està pensat per maridar amb amanides, esqueixades, empedrat, plats de peix o una bona pizza.

Amb 824 socis productors i un volum de facturació de 32 milions d’euros, Coselva és un referent en el camp del cooperativisme agrari. A dia d’avui, el 45% de la seva producció es destina al mercat internacional.

En oli, un dels secrets de l'”Antara” és que s’hi barregen olives conreades en terreny pla amb d’altres procedents d’olivers de muntanya, factor que aporta matisos especials. Aquest verge extra ha estat reconegut en diverses ocasions com a Millor Oli Verge Extra de l’Estat espanyol i ha tingut premis internacionals com la Medalla d’Argent en el Premier Salon Professionel International des Huiles Alimentaires de París.

Amb una qualitat similar a l’”Antara Premium” convencional, Coselva ha posat al mercat l’”Antara ecològic”, resultat de l’extracció de l’oli verge extra a partir d’una matèria primera conreada ecològicament.