Oli d’Arbeca a La Piamontesa

Arbequina_La PiemontesaLa cadena de restaurants La Piamontesa, especialitzada en cuina italiana, utilitzarà oli d’oliva de la cooperativa L’Arbequina. Fruit de l’acord subscrit, un 15% de la collita de l’entitat servirà per abastir la xarxa de franquícies que la companyia té a l’Estat espanyol i que sumen fins a una vintena.

Tot el menjar que se serveix a la cadena s’elabora a Lleida, des de la pasta a les salses i els gelats, en un depurat procés artesanal que permet controlar la qualitat i l’homogeneïtzació de les presentacions. L’obrador, ubicat en una nau de 7.500 metres quadrats, ocupa 40 persones i es preveu que assoleixi el centenar de treballadors quan estigui a ple rendiment.

Gràcies a la col·laboració amb L’Arbequina, els restaurants La Piamontesa podran oferir, també, un oli d’excel·lent qualitat i amb reconeixement de la DOP Les Garrigues.