Nova web de les cooperatives agràries

Web cooperatives agràriesLa Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya està impulsant un projecte de comunicació que acaba de fer un pas important amb el llançament de la nova pàgina www.cooperativesagraries.cat en el marc de la XXXI Assemblea General.

La web conté informació sobre què és la Federació, la seva funció de representació, dades dels sectors productius, informació dels diferents serveis, les seccions de crèdit, accions de desenvolupament rural i informació de la campanya impliCA’T en la promoció de producte cooperatiu.

En aquesta pàgina, també es pot consultar la informació més actual del sector cooperatiu agrari. En concret, s’hi poden trobar tots els comunicats emesos per la Federació en l’apartat de “Premsa” mentre que l’espai “Destaquem” ressenya l’activitat política i sectorial de l’organització. A més, es poden cercar les pròximes convocatòries i reunions a “Agenda” i el calendari de cursos a “Formació”, que permet fer la inscripció on-line.

Finalment, des de la web de la Federació es pot accedir a la plataforma de seccions de crèdit CoopCredit, la pàgina d’actualitat cooperativa AGROactivitat, el canal Youtube i la xarxa social Google+.

Està previst que, en els pròxims mesos, es posi en marxa una intranet vinculada amb aquesta web i que contindrà informació exclusiva per a les cooperatives federades.