TASTACOOP | L’Agrària – Conserves Artesanes

Mongeta del ganxet ecològicaMongeta del ganxet ecològica cuita

La mongeta del ganxet s’obté com a fruit del treball d’agricultors de la cooperativa que creuen en el futur dels productes autòctons agroalimentaris de qualitat. En el nostre propi obrador, a partir de la selecció de les millors mongetes del ganxet, elaborem de manera artesanal un producte d’un sabor extraordinari. Cuidem tots els detalls perquè els consumidors gaudeixin del gust suau i la cremositat que caracteritzen l’autèntica mongeta del ganxet. Manel Cunill, Gerent Cooperativa Agrària del Vallès

La llarga tradició en el conreu de la mongeta del ganxet al Vallès ha estat recolzada amb una tasca contínua de selecció de les millors llavors. El resultat és un llegum de color blanc, amb la típica forma de ganxo i aplanada, de pell poc perceptible, textura suau i cremosa i sabor inconfusible.

La mongeta del ganxet destaca pel seu valor proteínic, contingut de fibra i baix en greix, per la qual cosa esdevé un producte molt interessant dins d’una alimentació equilibrada i tenint en compte els criteris de la Dieta Mediterrània.

A més de la mongeta del ganxet ECO DOP, la Cooperativa Agrària del Vallès també elabora mongeta del ganxet DOP convencional i conserves de Cigró Menut, una varietat tradicional local d’aquest llegum que s’ha recuperat en els últims anys.

Des de l’any passat, les conserves de llegums s’elaboren artesanalment i de manera totalment natural en el nou obrador de la cooperativa.

Punts de venda

Venda telefònica |93 846 36 36

Agrobotigues
Camí Antic de Vic s/n | LES FRANQUESES DEL VALLÈS
C. Cuba, 9 | SABADELL
La Cruïlla | VILANOVA DEL VALLÈS

Més informació

Cooperativa Agrària del Vallès
Distintius de qualitat DOP Mongeta del Ganxet. Certificació del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)