Millors tarifes de missatgeria amb Nacex

La Federació ha negociat un acord amb Nacex per reduir les despeses de logística de les cooperatives

Acord FCAC - Nacex

Un indicador de l’esforç per arribar al consumidor és el percentatge creixent de cooperatives agràries que fan venda on-line. Actualment, més del 25% de cooperatives venen directament els seus productes mitjançant Internet, mentre que l’any 2012 aquest percentatge se situava en el 19%.

Davant d’aquesta tendència i amb l’objectiu de contribuir a la competitivitat del sector, la Federació ha arribat a un acord amb l’empresa de transport Nacex i ha aconseguit unes millors tarifes en el servei de paqueteria.

Amb una operativa senzilla, les cooperatives podran gaudir d’un servei de logística de qualitat per a paquets de mida petita i mitjana. El servei pactat inclou que l’entrega es farà l’endemà abans de les 19 hores i que s’aplicaran tarifes reduïdes que es calcularan segons pes i segons destí, diferenciant entre trameses dins la mateixa província, a Catalunya i la resta de l’Estat, amb preus especials per a les Illes Balears. Es pot fer el seguiment de l’enviament mitjançant una pàgina web.

La logística de Nacex pot augmentar l’eficiència de l’operativa comercial de les cooperatives, tant en l’àmbit d’e-commerce com pel que fa a venda telefònica i convencional.