Melmelada d’oli d’oliva “Terrall de sant isidre”

tastaCOOP
Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques
Les Borges Blanques | Garrigues
twitterfbinstagram

“A la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques cuidem al màxim les matèries primeres, la producció, la transformació i la comercialització dels aliments. Els nostres productes arriben al consumidor directament del camp, sense intermediaris, amb segells de qualitat, naturals i respectuosos amb el medi ambient, saludables i amb un preu just.
Treballem sota uns valors arrelats que defineixen la nostra filosofia de vida, per generar riquesa al temps que evitem la desertització i l’abandó del camp tot oferint productes de proximitat al consumidor.”
Roser Vila, directora/gerent

TastaCoop_Melmelada d'oli Terrall

Avui us presentem la deliciosa melmelada “Terrall de Sant Isidre” que la cooperativa de les Borges Blanques ha creat a partir del seu producte estrella: l’oli d’oliva verge extra. Destaca pel seu agradable gust dolç combinat amb el característic gust afruitat dels olis de la zona Garrigues.

El seu sabor és únic, capaç d’enaltir cada plat de la manera més sorprenent. És ideal per gaudir amb pa torrat i amb tot tipus de formatges, patés, salses de carn o peix i amanides. També és una bona aliada de les postres, complement dels iogurts o com a cobertura de pastissos i bescuits.

El seu principal ingredient és l’oli d’oliva, producte per excel·lència en la dieta mediterrània que li aporta un gran valor nutricional com a suc de fruita 100% natural i té un important poder antioxidant.

Punts de Venta

La podeu trobar a l’Agrobotiga (Carrer de l’Ensenyança, 6 de Les Borges Blanques), a la cooperativa (Av. Jaume Segarra, s/n) o, per Internet, a la pàgina web.