Mel Múria, sabor excel·lent

mel-muria_mel-de-bosc-bio-amb-all-negreLa Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades, corresponents a la qualificació de sabor excel·lent, en els premisSuperior Taste Award” organitzats per l’International Taste & Quality Institute de Brussel·les.

A l’edició 2017 dels premis s’han presentat més de 2.000 productes d’arreu del món entre aliments i begudes. El jurat d’aquest premis està format per més de 125 xefs i sommeliers de 15 institucions culinàries europees de prestigi com Maîtres Cuisiniers de France, Academy of Culinary Arts, Hellenic Chefs’ Association, Académie Culinaire de France, Verband der Köche Deutschlands, Federación de Asociaciones de Cocineros de España, Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, Craft Guild of Chefs, Turkish Cooks Association, World Master Chefs Society i Association de la Sommellerie Internationale.

Durant el procés d’avaluació, els diferents productes són sotmesos a un tast a cegues d’acord a un procés d’anàlisi sensorial molt rigorós.