Luxe en un envàs de mel

trufa_blanca_lowtrufa_negra-lowazafran_loworo_low

La marca exclusiva artMuria, a l’abast del client més sibarita, ha anat més enllà i ha ampliat la seva col·lecció de mel gourmet amb quatre nous sabors: safrà, trufa blanca, trufa negra i or. Són aromes i sabors únics que obren una nova dimensió de sensibilitat gastronòmica.

Llum, passió i plaer inspiren la nova col·lecció artMuria: una aposta innovadora en plena fase d’expansió internacional

Aquesta mel de luxe es va llançar al mercat inicialment amb les varietats romaní, taronger, alta muntanya i bosc i es caracteritza pel seu elevat contingut de pol·len i una concentració màxima d’aromes.

La marca artMuria és membre de l’Associació Espanyola del Luxe i, en plena fase d’expansió nacional i internacional, és reconeguda per la seva innovació constant en el món de l’apicultura i la gastronomia.

Es pot degustar en la restauració d’alt nivell, així com a les botigues més selectes de les principals ciutats del món. A nivell europeu, es distribueix a Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica i Holanda. En el continent asiàtic està present a Aràbia Saudita, Japó i Corea del Sud i està prevista l’entrada, pròximament, a la resta de països del Golf Pèrsic i els Estats Units.

De forma complementària, artMuria ha dissenyat un dispensador de mel destinat a hotels i restaurants de cinc estrelles perquè els comensals puguin gaudir de la mel original, sense cap tipus de manipulació ni procés industrialitzat.