L’oli de les Garrigues patrocina “Menú Cap de setmana”

CADA DIUMENGE, A LES 20.30 H, PER TV3

Gravació Menú Cap de Setmana_Llucià Ferrer
Llucià Ferrer cull olives durant la gravació del programa dedicat a l’oli d’oliva.

Amb la finalitat d’apropar la qualitat de l’oli d’oliva verge extra al consumidor, la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues patrocina el programa “Menú Cap de Setmana”, que s’emet per TV3 els diumenges al vespre. Aquest espai de cuina compta amb el xef Nandu Jubany, distingit amb una estrella Michelin i conegut per ser defensor de l’equilibri entre tradició i modernitat i amant de la cuina amb productes de la terra.

De la mà del xef Nandu Jubany,
TV3 apropa el consumidor a l’oli d’oliva català

El president de la DOP Les Garrigues, Joan Segura, explica que “la nostra finalitat és donar a conèixer l’oli de les Garrigues mitjançant un programa lúdic, que posa en valor els productes de proximitat. Volem que la gent sàpiga que aquest oli es pot utilitzar tant en les cuines més reconegudes com a qualsevol llar, en receptes molt elaborades i també en plats senzills”.

El locutor i presentador Llucià Ferrer condueix el programa, que cada setmana compta amb la presència d’un convidat conegut.