Les millors garnatxes del món

Saragossa ha acollit la 4a edició dels premis Garnatxes del Món, en els quals han estat distingits una desena de vins de vuit cellers cooperatius catalans.

Mistela-Blanca_Celler Cooperatiu de GandesaEls cellers cooperatius de Gandesa i Espolla han rebut dues medalles d’or cadascun. La cooperativa de Gandesa per “Mistela Blanca” i “Somdinou Blanc Jove” i la d’Espolla per “Sol i Serena” i per “Vins de Postal”.

També han obtingut una medalla d’or les cooperatives Sant Josep de Bot per “Clot d’encís”, Caterra per “Hereus”, Unió Corporació Alimentària per “Perlat Garnatxa” i Empordàlia per “Sinols”.

La Cooperativa Agrícola de Garriguella ha estat reconeguda amb dues medalles d’argent per “Dolç de Gerisena” i per “Gerisena Blanc” i, finalment, també medalla d’argent per “Vallmajor” de Celler Batea.

Aquest certamen internacional està obert a totes les categories de vins (tranquils, fortificats, escumosos, vins dolços naturals, vins de licor, etc.) i reuneix un jurat excepcional de professionals del vi i de prescriptors per  descobrir i seleccionar els millors vins de garnatxa procedents d’arreu del món.