De les Garrigues al centre de Barcelona

Botiga "Garrigues, colors i emocions" al Mercat de la Concepció de Barcelona
Al març la cooperativa va organitzar una trobada de bloggers. Foto: FCAC

Quatre cooperatives d’oli i dos cellers de vi s’han instal·lat al Mercat de la Concepció de Barcelona. Han obert la botiga Garrigues, colors i emocions, on trobareu olis de les cooperatives d’Arbeca, Bovera, Juncosa de les Garrigues i Vinaixa, així com vins dels cellers Vinya els Vilars i Celler Mas Blanch i Jové.

La iniciativa compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues.

També punt d’informació turística

La botiga del Mercat és punt de venda de productes de les Garrigues  on s’hi poden trobar oli verge extra de qualitat superior, excel·lents vins de la DO Costers del Segre subzona Garrigues, fruits secs, mel i olives.

A més, Garrigues, colors i emocions esdevé un espai d’informació de la comarca amb propostes de rutes turístiques com: Les Garrigues terra d’oli, la ruta del vi, la ruta del canal d’Urgell, la ruta de les cabanes de volta, la ruta transllena o la ruta dels forns de calç… Es tracta, en definitiva, de donar a conèixer el patrimoni, els pobles, la gastronomia, el paisatge i els productes de la comarca.

El concepte és totalment innovador. És una botiga on el client pot interactuar amb el producte i amb el botiguer, a més de degustar el producte abans de comprar-lo. Cada cap de setmana, un dels productors fa promoció proposant tastos i degustacions in situ dels seus productes. De forma esporàdica, es fan actuacions musicals, xerrades informatives i tastos professionalitzats.

Tota la informació sobre les activitats que es proposen la trobareu al seu facebook Garriguescolorsiemocions i, naturalment, també a la mateixa botiga del Mercat de la Concepció.

Mercat de la Concepció
Carrer Aragó, 313-317 (Barcelona)
garriguesempren@gmail.com
657 491 926