Les cooperatives més a prop del consumidor

caprabo_1caprabo_2caprabo_3
Fotos: Caprabo

Aquest és el tercer any que la Federació de Cooperatives Agràries treballa conjuntament amb Caprabo per apropar els productes cooperatius als consumidors. L’últim gran projecte ha estat la campanya “Gaudeix dels productes de la nostra terra: el nostre compromís amb les cooperatives catalanes”, present als supermercats de Catalunya i Andorra.

Durant l’any, també s’ha continuat promocionant el producte cooperatiu en fires, fent acompanyament del sector a diferents certàmens.

En l’àmbit més internacional vam ser presents a Alimentaria amb tres showcookings i un tast de vins criança; però també s’ha participat a la Fira Agrària Sant Miquel de Lleida i a Fira Àpat, una mostra dirigida al sector de la restauració, distribuïdors i botiguers on, a banda d’organitzar un sorteig de productes cooperatius, diverses cooperatives van poder establir nous contactes comercials.

Tampoc es pot deixar de banda les fires dirigides al consumidor final, com les fires de productes de proximitat de Caprabo a diferents comarques o la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que va tancar amb un tast de vins de 4 cellers cooperatius.

Amb aquestes accions, s’ha aconseguit promocionar els productes de mig centenar cooperatives al llarg de l’any, i gairebé en tots els casos sense cost addicional per a les federades.

La Federació continuarà treballant l’any vinent amb aquest mateix objectiu.