Les cooperatives catalanes marquen territori

Alimentaria és una de les grans fites per al sector d’alimentació i begudes, i per això les cooperatives aposten fort per donar a conèixer els seus productes als milers de professionals arribats d’arreu del món.

Prop d’una vintena de cooperatives agroalimentàries catalanes presentaran les seves novetats durant la fira i realitzaran accions promocionals que permetran gaudir dels productes cooperatius: qualitat del camp a la taula i, aquesta vegada,  amb parada a Alimentaria.

Algunes propostes, obertes al públic en general, per anar obrint boca…

Presentació de la gamma “Castell de Falset”, amb nous productes i nova imatge arrelada a la màgia i l’èpica del Montsant.

La nova gamma està formada pels vins negres “Lo Senyor del Castell 2010” i “Lo Foc del Castell”, el vi blanc “La Dama de Blanc 2010”, el vi dolç “Lo Dolç Joglar” i l’oli d’oliva Verge Extra “L’Or del Castell”, acollits a la DO Montsant i DOP Siurana.

Gamma Castell de Falset - Cooperativa Falset Marçà

  • Celler Batea - Naturalis - Vi negre ecològicCELLER BATEA. Alimentació Ecològica. Pavelló 2. Estands D30 i D36
    Batea | Terra Alta | Tarragona

Presentació dels vins ecològics “Naturalis Mer Blanc” i “Naturalis Mer Negre” de la DO Terra Alta.

 

  • HORTEC. Alimentació Ecològica. Pavelló 2. Estand D30
    Barcelona | Barcelonès

Organització de tastos de diversos productes ecològics en el seu mateix estand:

1 d’abril. Patés, caldos i cremes de “Biomas”
2 d’abril. Suc de poma i mongetes de ganxet “Montmany”
3 d’abril. Mesclum de fulles tatsoi, missuma, mostassa vermella i verda

 

Presentació de la nova imatge de la cooperativa i del nou oli d’oliva verge extra “Arbosana” en ampolla vidre de 500ml i edició limitada.

 

1 i 2 d’abril. Participació a Brokerage Event Alimentaria 2014.

 

  • ARBEQUINA. Pavelló Autonomies 2. Catalunya B156. Estands 35-36
    Arbeca | Garrigues | Lleida

 31 d’abril – 17 h. Tast d’oli d’Arbeca a l’estand del Clúster Gourmet de Catalunya.

 

  • ACTELGRUP. Pavelló 3. Estand D23
    Lleida | Segrià | Lleida

Presentació de la nova línia de sucs naturals “Mama Fruta”. Sucs elaborats amb la fruita dels socis de les cooperatives d’ActelGrup que amb una gran varietat de sabors: préssec, taronja, poma, tomàquet, multivitamínic.

Sucs Mamafruta d'ActelGrup

Degustació de l’excel·lent arròs mariner “Montsià Paella”. Un kit que conté tots els ingredients que es necessiten per cuinar una paella marinera: un paquet de 200gr d’arròs “Montsià extra”, una llauna amb caldo concentrat de peix amb trossos de marisc i verdures i un sobre amb safrà natural.

Càmara Arrossera - Montsia Paella Kit 618gr

  • LA FAGEDA. Interlact. Pavelló 4. Estand C120
    Santa Pau | Garrotxa | Girona

Presentació de la nova gamma de gelats, nous formats i packaging “La Fageda”. A punt de sortir al mercat sis nous gustos de gelat: iogurt natural, iogurt natural i maduixes, iogurt natural i llimona, iogurt natural amb xocolata i cruixent de cacau, vainilla amb nous de macadàmia i xocolata negra i cacau.

Es presenten en terrines de 500 ml i també en unitats de 100 ml. Per a l’hostaleria, format especial de 2.500 ml.

 

  • CATERRA. Intervin. Pavelló 3. Estand D 205
    La Pobla de Massaluca | Terra Alta | Tarragona

Presentació de l’oli verge extra 2013, especial restauració “Caterra” amb DOP Terra Alta i en ampolla de 250cc.

 

 

  • CELLERS UNIÓ. Intervin. Pavelló 3. Estands D185 / 26-27
    Reus | Baix Camp | Tarragona

 

 

 

 

  • CASTELL D’OR. Intervin. Pavelló 3. Estand D185
    Vilafranca del Penedès | Penedès | Barcelona

 

  • PORTELL. Intervin. Pavelló 3. Estand B185
    Sarral | Conca de Barberà | Tarragona

 

 

31 de març – 13h. Show cooking amb degustació, a càrrec del cuiner Pep Nogué.

Menú elaborat a base de productes catalans amb Denominació d’Origen: autòctons, excepcionals, únics i oficialment reconeguts per la Unió Europea per la seva qualitat.

Hi participen: DOP Arròs del Delta de l’Ebre, DOP Avellana de Reus, DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, DOP Pera de Lleida, DOP Mongeta del Ganxet, DOP Les Garrigues, DOP Siurana, DOP Baix Ebre-Montsià, DOP Oli de Terra Alta, DOP Oli de l’Empordà, IGP Calçot de Valls, IGP Pollastre del Prat, IGP Vedella dels Pirineus, IGP Pa de pagès Català.