L’Empordà a taula

La cooperativa Empordàlia organitza diverses activitats d’enoturisme per a l’estiu. Es tracta d’activitats originals especialment pensades per a les llargues tardes d’estiu, que inclouen des de visites culturals a activitats esportives.

Totes les propostes tenen, com a nexe d’unió, una visita al celler cooperatiu i la possibilitat de tastar els seus vins, elaborats amb les varietats tradicionals de raïm de les comarques de l’Empordà.

Visita a Sant Pere de Rodes

A més de la visita al trull i al celler de Pau, l’activitat inclou dinar i l’entrada al Monestir de Sant Pere de Rodes. Si l’activitat es fa el segon diumenge de mes, també es pot visitar l’espai exclusiu de Santa Elena amb un guia oficial.

Visita a la Ciutadella de Roses

En aquest cas, es tracta de visitar el conjunt històric i artístic de la Ciutadella de Roses després d’haver recorregut Empordàlia i tastat els seus vins.

Enokayak

Per als més esportistes, sortida amb Kayak des de la platja de Llançà i, acompanyats per un monitor, recorregut per les cales de l’Empordà fins arribar a Garbe, on es fa un tast de tres vins del celler cooperatiu.

Amb burricleta fins a Empordàlia

Una opció divertida i molt adequada per a grups és sortir des de Roses amb burricleta i fer un circuït gaudint dels paisatges de l’interior de l’Empordà. Arribats a la cooperativa de Pau, es visita l’antic molí i l’actual celler dels vins “Sinols” tots just abans de gaudir d’un aperitiu amb productes de proximitat.

Més informació:
Alba Sala | 972 530 140