La DUN de la cooperativa, en un mapa

Mapa DUN_Cooperativa Ramaders de JuncosaLa Federació de Cooperatives Agràries és l’entitat que realitza més DUNs a Catalunya a través de les seves cooperatives i, aprofitant el volum d’informació que gestiona, està desenvolupant diferents projectes que permetran donar un retorn a la cooperativa en base a les referències generades a les declaracions.

L’objectiu d’aquestes eines és augmentar els criteris per a una millor gestió de les cooperatives.

El mapa, que és un servei complementari, es lliura en suport físic i digital

Una de les primeres millores que s’ofereixen en aquest sentit és la possibilitat de crear mapes -en suport físic i digital- amb les dades que els productors de cada cooperativa van declarar en sol·licitar la DUN la campanya anterior.

El mapa en suport físic es lliura imprès en un format gran (84×118 cm) i els arxius en format digital, en un llapis de memòria.

El material facilita una consulta ràpida a l’usuari i també permet fer còpies del plànol en diferents mides. També es poden visualitzar les finques en 3D i realitzar cerques específiques sobre la informació associada amb la DUN (productes, varietats, sistemes de plantació…). A més, la cooperativa hi pot anar afegint informació nova.