La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues torna a Barcelona

Amb la voluntat de continuar les accions de promoció de la qualitat i les garanties de l’oli verge extra, la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Les Garrigues ha tornat a Barcelona per organitzar la segona fira festa de l’oli davant del Mercat de Santa Caterina.

El president de la DOP Les Garrigues, Joan Segura, explica que “el nostre oli és un producte de proximitat, molt arrelat al territori i que procedeix directament dels productors” i afegeix que “el consumidor, sovint, desconeix que la diferència entre comprar un oli verge extra de màxima qualitat i un oli d’oliva refinat és de 30 euros anuals per persona”.

Durant la celebració de la fira festa, el primer cap de setmana de març, la DOP Les Garrigues va organitzar accions com tastos, esmorzars i berenars de pa amb oli d’arbequina i xocolata, a més de fer sortejos d’oli entre els compradors.

També es van sortejar dos menús per a dues persones al restaurant “Can Jubany”, de Calldetenes, que dirigeix el xef Nandu Jubany, distingit amb una estrella Michelin.