La cuina de l’arròs

El Delta de l’Ebre és un paisatge únic i estretament lligat al cultiu de l’arròs i la seva gastronomia. Així mateix, es tracta d’un paratge reconegut oficialment com a Destinació de Turisme Esportiu (rem i esgrima) i amb atractius com el Centre d’Art, el Museu de les Terres de l’Ebre i la celebració de la Festa del Mercat a la Plaça.

Els atractius d’Amposta, “La ciutat del riu”, i de la cuina de l’arròs del delta de l’Ebre són múltiples i, per aquest motiu, la Càmara Arrossera del Montsià participa d’una iniciativa turística impulsada per l’Ajuntament de la localitat.

Les èpoques de l’any en què el paisatge esperona especialment el visitant són la plantada i la sega de l’arròs, en els mesos de juny i octubre respectivament. Per aquest motiu, coincidint amb aquests cicles agraris, s’organitzaran jornades gastronòmiques i es reinventaran receptes tradicionals de la cuina de les terres de l’Ebre.

Més informació www.turismeamposta.cat

Arròs Montsià a la cassola amb all negre, escuma de caputxino i esferes de safrà

Recepta guanyadora com a Millor Visió creativa de la Recepta Tradicional de l’arròs a la cassola en el “I Concurs d’arròs per als xefs del futur”, organitzat per la Càmara Arrossera del Montsià a les Escoles d’Hoteleria de Catalunya amb la finalitat de donar a conèixer un producte originari del nostre país i de gran qualitat a futurs cuiners.

Recepta d
Recepta d’arròs Montsià del xef Adrián Sanz de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona