Great Cavas per a les cooperatives

Great Cavas cooperatives catalanesUn total de vuit caves de cellers cooperatius catalans han estat reconeguts en la principal classificació de caves del món que realitza la revista americana “50 Great Cavas”.

El celler Adernats – Vinícola de Nulles ha col·locat cinc dels seus caves entre els millors puntuals. Per segon any consecutiu, “Adernats XC” ha obtingut una excel·lent puntuació que enguany es concreta en 96 punts i medalla d’or en la categoria Brut Nature Gran Reserva. Un total de 93 punts en la mateixa categoria han distingit “Adernats Gran Reserva Brut Nature”.

Igualment, “Adernats Centenari” ha obtingut 92 punts com a Brut Nature Reserva, mentre  “Adernats Gran Reserva Brut” i “Adernats Reserva Brut” han rebut 94 punts cadascun en la categoria Brut Gran Reserva.

Les altres tres mencions han estat per a Castell d’Or, amb 95 punts i un or per “Cossetania Gran Reserva Brut Nature” en la categoria Brut Nature Llarga Criança. En Brut Reserva, 93 punts per “Flama d’Or Brut Imperial” i 90 punts per “Francolí Brut Reserva”.