G de Gerisena

tastaCOOP
Cooperativa Agrícola de Garriguella
Garriguella | Alt Empordà
twitterfb

Després de 12 anys treballant al Penedès, bressol del cava, vaig tornar als meus orígens: l’Empordà. Volia crear un escumós de qualitat i així va néixer el G de Gerisena, la nineta dels meus ulls. Va ser un repte per mostrar que es pot elaborar un gran producte de vinyes joves i també que la cooperativa és capaç d’innovar i créixer. El raïm del G de Gerisena ens indica que comença la verema, i també està present quan acaba: l’equip humà del celler, ”els titus”, brindem amb una copa d’aquest escumós per celebrar el fi de la verema” Natalia Duran, Enòloga de la cooperativa

TastaCoop_GERISENAVi escumós elegant i amb DO Empordà. S’elabora a partir de raïm Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscat, que es verema de forma manual i procedeix de vinyes seleccionades per les seves qualitats organolèptiques. Té una criança de 18 mesos a la cava, d’aquí que sigui un Reserva Brut Nature. La seva tonalitat és groc pàl·lid amb reflexes verdosos, brillant i nítid. Aromes intensos de fruites blanques, aranja i cítrics amb un final de brioix per la seva criança en ampolla. En boca és fresc, complex i molt equilibrat. Ideal per maridar amb marisc, peixos i carns blanques..

Punts de venda

El podeu trobar a l’agrobotiga de la cooperativa (Ctra. de Roses s/n de Garriguella, Girona), on-line, a Vins Grau o trucant directament al celler al 972 530 002.