Formació on-line

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya organitza formació on-line amb cursos sobre idiomes, recursos humans, habilitats personals, prevenció de riscos laborals, seguretat alimentària o comerç exterior, entre d’altres.

A diferència de la presencial, la formació on-line es realitza mitjançant una plataforma virtual que facilita l’accés de l’alumne a continguts, exercicis pràctics, proves d’avaluació, calendari i tutories personalitzades per a la resolució de dubtes.

EN PARLA Maribel Santacreu de l’Agropecuària Artesa de Segre

Maribel SantacreuJa fa força anys que realitzo cursos on-line amb la Federació de Cooperatives. Alguns han estat totalment teòrics i altres, pràctics. L’experiència sempre ha estat molt positiva.

Recordo que la primera vegada m’hi vaig inscriure per provar i com que em va agradar, no vaig dubtar a repetir.

La Federació en ho posa fàcil perquè cada any ofereix, en diferents èpoques de l’any, un ampli ventall de cursos on-line amb bons proveïdors i a més, gestiona el sistema de bonificació perquè la cooperativa es pugui finançar part o la totalitat d’aquesta formació.

Realitzo cursos assíduament perquè penso que ens hem de reciclar constantment, que hem d’actualitzar els nostres coneixements per millorar l’eficàcia de la nostra feina diària, i fer-ho on-line és una opció fantàstica i encara més per aquelles persones que vivim a pobles petits.

No estàs condicionat a cap horari ni lloc en concret, pots gaudir de la comoditat de fer el curs des de casa sense perdre temps en desplaçaments. Ara bé, malgrat tenir l’ajuda d’un tutor, has de ser constant i tenir voluntat.