Farcellet de formatge de cabra amb pera i botifarra negra

5_farcellet_formatge_pera_buti_3Ingredients per a 4 persones

400 gr. de formatge de cabra de la Cooperativa Plana de Vic (4 talls)
1 pera
20 gr. de mantega
80 gr. de botifarra negra de la Cooperativa Plana de Vic
4 làmines de pasta brick
4 escuradents

Elaboració

  • Pelem la pera i la tallem a daus d’1 cm. Posem la mantega en una paella i saltem la pera a foc mig fins que estigui gairebé cuita. La reservem.
  • Tallem la botifarra negra a daus d’1 cm i els barregem amb la pera.
  • Posem un tall de formatge sobre cada làmina de pasta brick, i per damunt hi posem la barreja de pera i botifarra.
  • Ajuntem les vores de la làmina, fent-ne un farcellet i ho assegurem amb un escuradents.
  • Posem al forn, preescalfat, a 180º durant uns 4 minuts o fins que en veiem les vores torradetes.
  • Ho podem servir acompanyat d’amanida com a primer plat o es pot fer de mida més petita, fent servir una part de làmina, com a aperitiu.

Bon profit!

Recepta elaborada per Sambucus
Sambucus és una cooperativa osonenca que vol crear oportunitats professionals per a persones amb dificultats mitjançant un negoci innovador en el sector agroalimentari i gestionant el producte en tot els punts de la cadena de valor: des del cultiu ecològic fins a la cuina de qualitat.