Ètim, més que un viatge

Gamma Etim_Cooperativa FalsetLa Cooperativa Falset Marçà ha renovat la família Ètim amb la nova etiqueta i un nom propi per a cadascun dels vins que la componen: Destí, Pausa, Joc, Viatge i Origen.

Amb la renovació de la gamma, es vol transmetre el “significat veritable” (Ètim) del viatge recorregut per la Cooperativa i pels seus socis a través dels seus vins; i alhora, deixar la porta oberta a que cadascú els gaudeixi en el seu propi camí.

L’aventura comença amb L’Ètim El Destí, un vi per als entusiastes de la garnatxa blanca, i continua amb La Pausa, aquell moment en què ens aturem per contemplar el camí fet i que anirà acompanyat d’un rosat amb tota la força de la garnatxa i el syrah.

El Joc ens demana llibertat. És el vi negre jove del celler, un bon vi que mostra l’alegria de la garnatxa matisada pel caràcter de la carinyena, el cabernet i el merlot.

A cada glop, a cada passa, El Viatge ens porta a descobrir nous horitzons i finalment, L’Origen Vinyes Velles fa un tribut a la força i el caràcter dels pagesos que, amb dedicació, esforç i estima, han fet de la garnatxa un senyal identitat.