És l’hora del VIRMUT

Oci_Celler Cooperatiu CornudellaEs diu que l’origen del vermut es troba a l’antiga Grècia quan Hipòcrates, el destacat metge del país hel·lènic, va macerar vi amb absenta, una planta que té múltiples propietats curatives i de la qual s’extreu el licor que porta el mateix nom.

Avui en dia, ja sigui en parella, amb la família o amics, l’hora del vermut és, sens dubte, un dels millors moments del cap de setmana i pràcticament una cita ineludible dels diumenges a migdia.

Fer el vermut és sinònim de festa, i és per aquest motiu que us proposem VIRMUT, l’activitat enogastronòmica del Celler Cooperatiu de Cornudella que fusiona arquitectura, història, viticultura… un bon vermut i el típic aperitiu d’acompanyament. Perquè un vermut sense aperitiu, no és un vermut complet!

Oci_Celler Cooperatiu Cornudella_El recorregut per les instal·lacions del Celler no deixa indiferent a ningú. Es tracta d’un edifici gairebé centenari, obra de Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí, que reflecteix l’esplendor del moviment modernista. La visita acaba amb un tast de dos vins de la cooperativa i, per descomptat, del seu vermut estrella: “Castell de Siurana”, elaborat amb una fórmula pròpia (i secreta) que ha anat prenent rellevància.

L’activitat s’ofereix tots els diumenges a les 12 del migdia i té un preu de 10€ els adults i 6€ els infants de 5 a 17 anys.

Cal reserva prèvia a través de la web www.cellercornudella.cat o per telèfon al 977 821 313.