Entre vinyes, en 4×4

Cornudella de Montsant_VinyesDescobrir el nord del Priorat fent un itinerari entre vinyes en 4×4, pujar a l’Ermita de Sant Joan del Codolar -a la falda del Parc Natural de la Serra de Monsant- i baixar passejant per l’antic Camí dels Cartoixans tot gaudint del paisatge. A continuació, una visita guiada al Celler Cooperatiu, edifici modernista de Cèsar Martinell, i acabar amb un tast dels seus vins… Tot això i més, és l’oferta enoturística del Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant.

Ruta en 4×4

Sortida i arribada a Cornudella de Montsant, passant per finques inscrites a la DOQ Priorat i la DO Montsant. La ruta finalitza en una de les finques de garnatxa, on el visitants podran conèixer in situ la viticultura i fer un tast de tres vins acompanyat de formatge artesà de la zona.

Durada: 2h
Horari : A concertar, qualsevol dia de la setmana
Preu: 60€/ruta (màxim 6 persones)

Entre còdols, de l’ermita al celler

Inclou ruta 4×4 fins a l’Ermita de Sant Joan del Codolar, itinerari a peu entre vinyes, visita guiada al celler cooperatiu i un tast de tres vins.

Durada: 3,5 h
Horari: Dissabtes i diumenges, a les 10 h
Preu: 5 € (de 5 a 10 anys) / 15 € (d’11 a 17 anys) / 18 € (majors de 18 anys)

L’art de fer vi

Visita guiada a l’edifici modernista del celler cooperatiu, amb tast de tres vins. Activitat cultural que combina història, arquitectura i enoturisme.

Durada: 1,45 h
Horari:  Dissabtes i diumenges, a les 12 h
Preu: 2 € (de 5 a 10 anys) / 8 € (d’11 a 17 anys) / 10 € (majors de 18 anys)

De la vinya al celler

Visita a les vinyes ubicades al peu mateix de la Serra de Montsant, on es fa un tast de vi i degustació de formatge. A continuació, visita guiada al celler cooperatiu, amb tast de tres vins.

Durada: 3 h.
Horari: Dissabtes i diumenges, a les 10.30 h
Preu: 3 € (de 5 a 10 anys) / 9 € (d’11 a 17 anys) / 15 € (majors de 18 anys)

Més informació
activitats@montsantnatura.cat
tel: 977 821 313